Verhalen over liefde, de passie voor het leven; ik houd er enorm van.

Ik word er erg blij van dat ik mensen mag spreken die me raken en inspireren, om vervolgens hun verhalen door te kunnen geven.

Onderwerpen als: wat drijft jou, of wat heb je van het leven geleerd, vind ik fijne vragen.

Over die thema’s schrijf ik dan ook graag:

boeken, interviews, publicaties in opdracht en teksten voor websites.

Tevens werk ik als rouwboeken-recensent voor het Brancheblad Uitvaartzorg.

 

In de maak zijn, in samenwerking met anderen, twee nieuwe publicaties, 

De eerste is een interviewboek met en voor 70plussers die na een leven lang samen hun partner verloren. Hoe maak je zelf wat van jouw laatste jaren, als je het grootste deel van je bestaan samen was met die ander? Verschijningsdatum oktober 2021.

De tweede uitgave is het Basishandboek Rouw. Een praktische en concreet handboek voor iedereen die in (vrijwilligers)werk met rouw in aanraking komt en daar ondersteunend in wil zijn. Verschijningsdatum eind 2021.

 

Via deze website zijn twee van mijn boeken te bestellen:

Het regent in mijn toekomst, over het verdriet van grootouders, 18,50 excl verzenden

 

Verloren en gewonnen, nieuwe liefde na de dood van je partner, is helaas uitverkocht.

 

Bestellen kan door te mailen naar info@mariadegreef.nl

 

 

Andere publicaties zijn o.a. bijdragen aan

Ervaringsverhalen op www.dementie.nl

Puur en Persoonlijk magazine 

Het boekje Uit Zicht als onderdeel van de Vlinderbox

Brancheblad Uitvaartzorg